AGORAinfo | SEO
1032
post-template-default,single,single-post,postid-1032,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SEO

SEO

Η AGORAinfo προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες SEO. Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας και παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των υπηρεσιών/προϊόντων που προσφέρετε. Η ιστοσελίδα είναι ο κύριος παράγοντας που οδηγεί σε πωλήσεις και σε μετατροπές επισκεπτών σε αγοραστές, αλλά ποια η χρήση της εάν δεν έχουμε επισκέψεις; Με τις επαγγελματικές SEO υπηρεσίες μας αυξάνετε τους επισκέπτες στη σελίδα σας αλλά η σελίδα σας θα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων της Google. Η ομάδα των SEO ειδικών μας μετατρέπει την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγεται το αναγκαίο traffic έτσι ώστε να μετατρέπετε ακούραστα τους επισκέπτες σε πελάτες σας. Μερικές από τις SEO υπηρεσίες που παρέχουμε αναφέρονται ακολούθως.

Αναζήτηση λέξεων-κλειδιά
Η στοχοθέτηση των λέξεων-κλειδιά δεν έχει να κάνει μόνο με τους τις λέξεις που κάποιος μπορεί να ψάχνει για μία υπηρεσία. Η αναζήτηση λέξεων-κλειδιά πρέπει να γίνει βάσει πλάνου με δημιουργικότητα και μελλοντικές προβλέψεις έτσι ώστε να γνωρίζουμε εάν οι λέξεις-κλειδιά είναι αποδοτικές και μετά από ένα μήνα ή ένα έτος. Η συλλογή των λέξεων-κλειδιά που ταιριάζουν στο βέλτιστο με την ιστοσελίδα  καθώς επίσης και η επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιούνται ευρέως για να σας βρίσκουν, μπορούν να αποδώσουν σε τεράστια αύξηση των πωλήσεων και του traffic. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να αποκτήσετε την βέλτιστη κατάταξη εύκολα και γρήγορα.

Ανταγωνιστική αναζήτηση SEO
Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει μία υπηρεσία SEO είναι η μελέτη του ανταγωνισμού. Υπάρχουν αμέτρητες επιχειρήσεις οι οποίες στοχεύουν σε ίδιες ή παρόμοιες λέξεις-κλειδιά με εσάς. Η μέτρηση του ανταγωνισμού μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μία πιο ολοκληρωμένη στρατηγική έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε τη βέλτιστη εμφανισιμότητα.

On-Site SEO
Η Google χρησιμοποιεί τα λεγόμενα “ROBOTS” τα οποία αναλύουν την δομή του κώδικα της ιστοσελίδας σας και αποφασίζουν για την κατάταξη της ιστοσελίδας. Άλλες μηχανές αναζήτησης όπως η Yahoo και η Bing λειτουργούν με παρόμοιο σύστημα. Με την υπηρεσία on-site SEO, ο κώδικας της σελίδας σας ανταποκρίνεται με τον βέλτιστο τρόπο στο «ROBOT» της Google. Έτσι, η σελίδα σας εμφανίζεται πιο ψηλά στις κατατάξεις αναζητήσεων. Δεν πραγματοποιούνται ορατές αλλαγές στην ιστοσελίδα σας. Προστίθενται συγκεκριμένα κομμάτια κώδικα τα οποία είναι ειδικά τροποποιημένα έτσι ώστε να οδηγήσουν σε ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας.

Off-Site βελτιστοποίηση
Η Off-site βελτιστοποίηση SEO είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα και την πυκνότητα του traffic, παράλληλα παρέχοντας και υψηλότερο βαθμό μετατροπών των υποψήφιων πελατών σε τελικούς πελάτες σας. Αυτή η μέθοδος είναι γνωστή και ως back linking. Όταν γίνεται μία αναζήτηση, η Google βρίσκει σχετικές πληροφορίες για αυτή την αναζήτηση και με όσες περισσότερα backlinks βρει που αφορούν την ιστοσελίδα σας, τόσο ανεβαίνει και η κατάταξή σας σε κάποια αναζήτηση.

No Comments

Post A Comment