AGORAinfo | Youtube Advertising
1008
post-template-default,single,single-post,postid-1008,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Youtube Advertising

Youtube Advertising

Περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως παρακολουθούν καθημερινά βίντεο στο YouTube και αυτός ο αριθμός αυξάνεται ετησίως.

 

Γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου;

 

Αν οι διαφημίσεις σας δεν έχουν αντίκτυπο ή επιθυμείτε το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο τότε το YouTube είναι η πλατφόρμα που ψάχνετε.  Με τις εξειδικευμένες διαφημίσεις μας στο YouTube θα έχετε άμεση ανταπόκριση από συνδρομητές που θα γίνουν αγοραστές. Οι υπηρεσίες μας είναι αποδοτικές και στοχεύουν σε συγκεκριμένο κοινό, το δικό σας.

 

Εφαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας μετά από προσεχτική ανάλυση και κατανόηση μέσα από καινοτόμες τεχνικές τα γεωγραφικά, γενετικά και ηλικιακά χαρακτηριστικά των χρηστών καθώς και το είδος των συσκευών που χρησιμοποιούν, τα ενδιαφέροντα τους και τις λέξεις-κλειδιά που αναζητούν ώστε να κατασκευάσουμε την πιο επιτυχημένη στρατηγική διαφήμισης που θα φέρει την απόδοση που επιθυμούμε.

 

Κατανοούμε την σημαντικότητα της αναγνωρισιμότητας. Για αυτό και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του YouTube μπορούμε να αυξήσουμε την απόδοση της επένδυσης σας (ROI) και τον αντίκτυπο του brand σας ενώ θα αυξάνονται οι συνδρομητές στο κανάλι σας. Αυτό με σιγουριά θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα νούμερα πωλήσεων και χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας θα έχετε την μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης

.

Μην αφήσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

 

Εμείς θα ανεβάσουμε στοχευμένα βίντεο με τα προϊόντα σας που θα ελκύουν συγκεκριμένο κοινό και με την συνεχείς βελτιστοποιήση των λέξεων κλειδιών θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

 

Το βασικό πλεονέκτημα που έχουν τα βίντεο που ανεβάζουμε στο YouTube είναι ότι δεν σταματούν να φέρνουν αγοραστές για πολύ μεγάλες περιόδους και όσο πιο συνεπείς είστε στην ενημέρωση του καναλιού σας τόσο περισσότερο κοινό θα έχετε και η διάδοση του brand σας θα είναι μεγαλύτερη.

 

Οι υπηρεσίες μας στο YouTube περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά):

 

  • Επαγγελματικές καμπάνιες σχεδιασμένες και διαχειριζόμενες από εμάς.
  • In stream διαφημίσεις
  • True View διαφημίσεις
  • Αναγνώριση και καταγραφή κοινού
  • Ανάλυση και στόχευση λέξεων κλειδιών
  • Σύνδεση των Google AdWordsκαμπανιών με την διαφήμιση στο YouTube
  • Αύξηση αναγνωρισιμότητας και ζήτησης για τα βίντεο σου σε συγκεκριμένη αγορά.
  • CTR, CPC καιCPM βελτιστοποιήση
  • Αύξηση αναγνωρισιμότητας του σήματος σου και της εμπιστοσύνης των πελατών
No Comments

Post A Comment