AGORAinfo | Social Media Management
1005
post-template-default,single,single-post,postid-1005,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Social Media Management

Social Media Management

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ για τις πλατφόρμες των social media.

 

Η Agorainfo.Net  θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τον κόσμο των social media. Οι ειδικοί μας θα αναγνωρίσουν τον «στόχο» σας και με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης θα «αγγίξουν» το κοινό που επιθυμείτε. Θα δημιουργήσουμε και θα καθιερώσουμε  μια σταθερή παρουσία στο χώρο προσφέροντας σας διαδραστικό και κοινοποιήσιμο περιεχόμενο.  Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσουμε μια συνδυαστική στρατηγική που θα ενώνει τα social media σας με την υπόλοιπη digital παρουσία σας και θα κατευθύνει μια συνεχόμενη ροή επισκεπτών και αγοραστών στις δικές σας πλατφόρμες.

 

Θα βρούμε το χώρο σας στα social media και θα τον καθιερώσουμε ενώ διαδίδουμε το μήνυμα σας.

 

Θα αναπτύξουμε και θα σχεδιάσουμε νέες τεχνικές και μεθόδους που θα εκπροσωπούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρηση σας και τις ανάγκες σας. Η ομάδα των ειδικών μας θα σχεδιάσει ειδικό περιεχόμενο και θα δημιουργήσει ολοκληρωμένα social media πλάνα που θα  ωθήσουν την διαδικτυακή σας παρουσία. Επιπλέον, σχεδιάζουμε και προωθούμε καμπάνιες βίντεο που αποδεδειγμένα ελκύουν νέους πελάτες και αυξάνουν τις πωλήσεις μέσω των καναλιών των social media.

 

Οι ειδικές υπηρεσίες μας σας επιτρέπουν να συνδέεστε και να επικοινωνείτε με τον νέο αποκτηθέν digital κοινό σας και να ανταλλάσσετε πληροφορίες  ώστε με εύκολο, γρήγορο και παιχνιδιάρικο τρόπο να  αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της φίρμας σας, των προϊόντων σας και των υπηρεσιών σας.

Την επιτυχία του Social Media μάρκετινγκ την βλέπετε από τα νούμερα των tweets, shares, comments, likes και videos viewed.

 

Το Social Media Marketing είναι το καταλληλότερο εργαλείο διαδραστικότητας, ανταλλαγής και επικοινωνίας με το online κοινό σας μέσα από τις πλατφόρμες κυρίως των Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn .

 

Αυτές είναι μερικές από τις Social Media marketing υπηρεσίες που προσφέρουμε (δεν περιοριζόμαστε όμως μόνο σε αυτές) :

 

Διαχείριση Social Media

 

Είναι δύσκολο να επικοινωνείς με το social media κοινό σου έχοντας το φόβο ότι θα κάνεις κάτι λάθος ή χωρίς γνωρίζεις τον τρόπο για να περάσεις το μήνυμα σου.

 

Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ. Αφήστε το στους επαγγελματίες.

 

Θα αναλάβουμε την διαχείριση των λογαριασμών σας και θα κάνουμε την διαδικτυακή δραστηριότητα σας πιο αποτελεσματική και διαδραστική. Οι ειδικοί μας θα αλληλεπιδρούν με το κοινό σας μετατρέποντας τους σε πιθανούς πελάτες.  Μέσα από τις πλατφόρμες των Facebook, Twitter, LinkedIn κ.α. θα αυξήσουμε την επισκεψιμότητα των σελίδων σας και θα καθιερώσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Με τις υπηρεσίες μας θα λάβετε μεγάλη ανταπόκριση και ακόμα μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI)  με την αλληλεπίδραση στο στοχευμένο κοινό σας.

 

Brand Monitoring

 

Το να βλέπετε και να απαντάτε στα σχόλια και τις ερωτήσεις για το brand σας, τις υπηρεσίες σας ή/και την εταιρεία σας στα social media είναι πολύ σημαντικό και καίριο για την διαδικτυακή σας παρουσία. Εμείς παρακολουθούμε και ελέγχουμε όλη την online συζήτηση για το brand σας, τις υπηρεσίες σας ή/και την εταιρεία σας και σχεδιάζουμε την καλύτερη στρατηγική για να κατευθύνουμε την συζήτηση σε θετικά αποτελέσματα.

 

 

Setup & Custom Profile Design

 

Γνωρίζεις τι κάνει μια social media καμπάνια επιτυχημένη ή μια σελίδα;

Ένας «ποιοτικός» λογαριασμός που χαίρεσαι να ακολουθείς.

 

Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς social media λογαριασμούς με εκπληκτικά εικαστικά και μοναδικές  εικόνες με την υπογραφή της ταυτότητας σας που θα ελκύουν την προσοχή όλων και θα τους «αναγκάζουν» να σας ακολουθούν.

 

Επιπλέον, παρέχουμε συμβουλές και εκπαιδεύσεις για Social Media Marketing για όσους επιθυμούν να «χτίσουν» οι ίδιοι την διαδικτυακή τους παρουσία.

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας.

No Comments

Post A Comment