AGORAinfo | Search Engine Marketing
1002
post-template-default,single,single-post,postid-1002,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing

Τα google adwords γίνονται όλο και πιο περίπλοκα  καθώς και χρονοβόρα  στην διαχείρισή τους και την επικαιρότητα τους σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες του ψηφιακού μάρκετινγκ . Γι αυτό και οι επιχειρήσεις επιθυμούν όλο και περισσότερο να αποκτήσουν άτομα ικανά που θα διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους (Adwords Management PPC) και θα τους ανεβάζουν και διατηρούν σε υψηλότερες θέσεις κατάταξης ενώ  θα αυξάνουν την κίνηση στην ιστοσελίδα τους.

Εμείς στην AGORAinfo.net κάνουμε ακριβώς αυτό και πολλά περισσότερα.  Αρχικά θα «αναλύσουμε» την εταιρία σας, θα συζητήσουμε τους βασικούς σας στόχους και τα δυνατά σας στοιχεία πώλησης. Θα αποκτήσουμε σε βάθος γνώση της επιχείρηση σας και των προσωπικών σας φιλοδοξιών και βάση αυτών θα οδηγήσουμε την εταιρεία σας στην επιτυχία.

Υπάρχουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και όλες συναγωνίζονται για να βρεθούν στις λίγες θέσεις της πρώτης σελίδας αναζήτησης της google.  Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι όσο οι καιροί αλλάζουν τόσο αλλάζει και  η πλατφόρμα των google  adwords  η οποία εξελίσσεται και μετασχηματίζεται πιο περίπλοκα.  Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ… για να σας προσφέρουμε τις ειδικευμένες υπηρεσίες μας  στα google adwords και  να σας ανεβάσουμε στην κατάταξη τις σωστές ώρες και με το λιγότερο δυνατόν κόστος.

Γνωρίζεις τι σημαίνει  click-through-rates (CTR) ή ποσοστά ποιότητας (quality scores) πάνω ή κάτω από 5; Είναι το κόστος των conversion  πολύ ψηλό; Δεν ξέρεις πώς ένας αυτοματοποιημένος κανόνας μπορεί να βελτιώσει την απόδοση σου;  Μην ανησυχείς, αν δεν έχεις την εκτεταμένη εμπειρία και τις ικανότητες που έχουμε εμείς είναι φυσιολογικό να μην έχεις τις απαντήσεις.

Όλες αυτές οι συνισταμένες πρέπει να αναλυθούν σε βάθος, να κατανοηθούν και να παραμετροποιηθούν  με σκοπό να αυξήσουμε την επιτυχία των AdWords PPC καμπανιών. Δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι όταν μας έχεις δίπλα σου. Εμείς θα διαχειριστούμε τις καμπάνιες σου και θα οδηγήσουμε περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σου με στόχο την μεγαλύτερη απόδοσης της επένδυση σου (ROI).

 

Μερικά από τα κλειδιά επιτυχίας για τις αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης υπηρεσίες μας, που μας ξεχωρίζουν είναι:

Μεγαλύτερη Κίνηση

Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε όσους περισσότερους επισκέπτες γίνεται στην ιστοσελίδα σας. Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε καμπάνιες που κατευθύνουν τη μεγαλύτερη κίνηση στο μικρότερο κόστος και χρονικό διάστημα στοχοποιώντας λέξεις-κλειδιά που ελκύουν περισσότερο το επιθυμητό κοινό σας.

Καταλληλότερη Κίνηση

Με εμάς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν οι νέοι επισκέπτες σας θα γίνουν καταναλωτές. Το στήσιμο και η διαχείριση των καμπανιών μας στοχεύουν άμεσα σε εκείνους που ενεργά αναζητούν υπηρεσίες ή προϊόντα που η εταιρεία σας ή το κατάστημα σας προσφέρει. Αυτό με την σειρά του κάνει το ποσοστό αγορών να αυξάνεται σημαντικά.

Χαμηλότερα Κόστη

Απολαμβάνουμε την δουλειά μας αλλά και να κάνουμε χαρούμενους τους πελάτες μας. Γι αυτό και αποφασίσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οικονομικές τιμές.

Υψηλή Απόδοση

Στο τέλος της μέρας αυτό που μετράει είναι η απόδοση κόστους. Χτίζουμε καμπάνιες που αποτελεσματικά και αποδοτικά κατευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο σύνολο στόχων που ορίσαμε για την απόκτηση της καλύτερης απόδοσης της επένδυσης σας (ROI).

No Comments

Post A Comment