AGORAinfo | Mobile Marketing
999
post-template-default,single,single-post,postid-999,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mobile Marketing

Mobile Marketing

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2015 στις ΗΠΑ, το 95% των Αμερικανών που διαθέτουν κινητά επιλέγουν να πλοηγηθούν στο internet μέσω αυτών, αναζητώντας σελίδες και υπηρεσίες.  Παρόμοια αποτελέσματα προκύπτουν από όλες τις χώρες ανά τον κόσμο.

 

Καμία εταιρεία δεν μπορεί να αγνοήσει τα απλά και ξεκάθαρα πλεονεκτήματα του mobile μάρκετινγκ.

 

Αν δεν έχετε προσθέσει στο digital μάρκετινγκ σας το mobile μάρκετινγκ τότε με βεβαιότητα χάνετε ένα τεράστιο αριθμό πιθανών πελατών καθώς όλοι έχουν μαζί τους κινητό και ενημερώνονται πρώτιστα από αυτό.  Αντιλαμβάνεστε, ότι και μόνο λόγο προσβασιμότητας οι διαφημίσεις σας μέσω (και) mobile μάρκετινγκ θα έχουν μεγαλύτερο reach και θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

 

Εμείς στην Agorainfo.Net θα σε βοηθήσουμε να κατακτήσεις τον κόσμο των κινητών.

 

Responsive website design

 

Το να διαθέτετε μια ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί εξίσου καλά σε σταθερούς και κινητούς υπολογιστές όπως και σε κινητά ή tablets είναι καίριας σημασίας για την καλή λειτουργία της επιχείρησης σας.

 

Ένας ιστότοπος ο οποίος είναι σχεδιασμένος να προσαρμόζεται λειτουργικά σε κινητά θα παρουσιάσει σίγουρα αύξηση επισκεπτών και αν η βελτιστοποίηση των conversion*  έχει πραγματοποιηθεί σωστά τότε με βεβαιότητα θα διπλασιάσει τις πωλήσεις σας.

 

Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας στο σχεδιασμό και στην κατασκευή ιστοσελίδων και με την πολυετή πείρα και εμπειρία μας στο χώρο θα δημιουργήσουμε για εσάς μια πλήρως responsive (προσαρμοζόμενη) ιστοσελίδα που θα εκφράζει απόλυτα την ταυτότητα της εταιρίας σε μοντέρνο design και θα προωθεί με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

 

SMS marketing

 

Πιθανόν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του mobile μάρκετινγκ είναι η δυνατότητα να προωθεί τεράστιες  SMS καμπάνιες (καμπάνιες μηνυμάτων σε κινητά).

 

Οι SMS καμπάνιες είναι ο πιο ευεργετικός και αποτελεσματικός τρόπος μάρκετινγκ που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

 

Όταν στέλνεις SMS σε κάποιον είναι αναγκασμένος να το ανοίξει και να το διαβάσει. Τώρα φαντάσου ένα εντυπωσιακό και «πιασάρικο» SMS που παρουσιάζει με έξυπνο τρόπο τις ειδικές προσφορές σας ή τις υπηρεσίες σας με παραλήπτες ένα στοχευμένο κοινό, τι αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

 

Οι SMS καμπάνιες είναι απλά ένας εύκολος, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με απτά αποτελέσματα.

 

Mobile content optimization

 

Το να έχεις περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σου που μπορεί  να προσαρμόζεται χωρίς θέματα και σε σταθερές και σε κινητές συσκευές είναι βασικός παράγοντας για να πλήρως λειτουργικό site.

Εμείς βελτιώνουμε το περιεχόμενο σας και σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις για όλες τις συσκευές και τύπους, όπως Apps για IOS και Android.

 

Αν δεν έχετε μια βιώσιμη στρατηγική για mobile μάρκετινγκ η οποία να περιλαμβάνει responsive (προσαρμοζόμενη σε όλες τις συσκευές) ιστοσελίδα και mobile app τότε σίγουρα δεν απολαμβάνετε την έκθεση που θα μπορούσατε να έχετε με αυτά και δεν κερδίζετε από τα οφέλη της.

 

Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε πως μπορείς να κατακτήσεις αυτό το νέο αναπτυσσόμενο κοινό.

No Comments

Post A Comment