AGORAinfo | Google Analytics
984
post-template-default,single,single-post,postid-984,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Google Analytics

Google Analytics

Αγαπάμε πολύ τα google analytics και τη ROI (απόδοση επένδυσης).

 

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών που στοχεύουν να σε βοηθήσουν να καταλάβετε τι πραγματικά θέλουν οι επισκέπτες σας και πως βάση αυτών μπορείτε  με το budget σας να έχετε  μεγαλύτερο κέρδος.

 

Τα google analytics χρησιμοποιούνται ευρέως ως μέσο αύξησης του αριθμού νέων επισκεπτών και στην μετατροπή αυτών σε αγοραστές. Η βασική τους λειτουργία είναι να σας δώσουν την δυνατότητα  να καταλάβετε γιατί ένας επισκέπτης επέλεξε την σελίδα σας, τι ακριβώς έψαξε σε αυτή και τι βρήκε. Αλλά για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο αυτή τη γνώση χρειάζεστε έναν επαγγελματία που έχει εκπαιδευτεί στα google analytics και έχει την εμπειρία της χρήσης τους σε διαφορετικού τομείς.

 

Εμείς με την χρήση των google analytics θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε το site σας με τον σωστό τρόπο ώστε να αυξήσετε  τις αναζητήσεις των πελατών και τις αγορές. Θα σας δώσουμε αυτή την δυνατότητα δημιουργώντας εφικτές καμπάνιες μάρκετινγκ  που εγγυώνται επιτυχία.

 

Με την ανάλυση της πλατφόρμας των google analytics  θα βρούμε τις καταλληλότερες λέξεις-κλειδιά, θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικές αναφορές για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, τα μοντέλα κίνησης και την απόδοση των καμπανιών ενώ θα συγκεντρώνουμε δεδομένα για την δημιουργία νέων καμπανιών με πιο ξεκάθαρους στόχους.

 

Google Analytics Consultation

 

Παρουσιάζοντας σας με περισσότερα ουσιώδη δεδομένα θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τους πελάτες σας καλύτερα και να επενδύσετε το budget σας ορθότερα.Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε πιο αποτελεσματικές αποφάσεις. Η γνώση βρίσκεται στα χέρια σας!

 

Έχοντας τους στόχους της διαφήμισης σας πάντα σε πρώτο πλάνο μπορούμε ευκολότερα να κατανοήσουμε τα στατιστικά δεδομένα που μας παρέχονται από τα google analytics , να «μοιράσουμε» ορθότερα το budget σας και να βελτιώσουμε την ικανότητα σας να παίρνετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν με σιγουριά την digital marketing καμπάνια σας.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να

  • καταλάβετε πιο ολοκληρωμένα τους επισκέπτες σας
  • καταλάβετε τι χρειάζονται οι επισκέπτες σας και πώς να τους το δώσετε
  • λάβετε δράση όταν είναι σωστό και ευεργετικό για την επιχείρηση σας
  • μειώσετε το κόστος απόκτησης
  • αυξήσετε τις διαδικτυακές πηγές σας
  • στηρίξετε το υπάρχον μάρκετινγκ
  • παρακολουθείτε την απόδοση των καμπανιών σας σε πραγματικό χρόνο
  • ελέγχετε την πρόοδο σε όλα τα κανάλια

 

Google Analytics Configuration

 

Το να καταλάβετε τα αποτελέσματα που προήλθαν από τα επαγγελματικά google analytics δεν είναι εύκολο. Εμείς βοηθάμε τους πελάτες μας όχι μόνο στην κατανόηση τους αλλά και στην ερμηνεία τους ώστε να οι δράσεις που θα ακολουθήσουν να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η ανάλυση των στατιστικών δεδομένων μιας ιστοσελίδας έχει πολλά πλεονεκτήματα αν γίνει σωστά και αν το επόμενο βήμα την «μεταφράζει» σε δράση.

 

Γιατί Εμάς

 

Η ομάδα μας αγάπα τα google analytics και αποτελείται από επαγγελματίες που έχουν πραγματική και πολύχρονη εμπειρία στην εφαρμογή και  στον έλεγχο τους.  Με συνεχείς εκπαιδεύσεις ώστε να είμαστε πάντα up to date με τις νέες εφαρμογές τους, εγγυόμαστε ότι θα οδηγήσουμε εσάς και την επιχείρησης σας στην επιτυχία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

No Comments

Post A Comment