AGORAinfo | Facebook Advertising
981
post-template-default,single,single-post,postid-981,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Facebook Advertising

Facebook Advertising

Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί πλέον βασικό παράγοντα στην καθιέρωση μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο.

 

Το Facebook έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο εγγραμμένους χρήστες που αποτελούν ένα πολύ δυνατό αγοραστικό κοινό αλλά και πιθανούς επενδυτές καθώς πολλοί από αυτούς επέλεξαν να στήσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα και να διαφημίζονται σε αυτό.

 

Με την δυνατότητα που έχει συλλογής δημογραφικών στοιχείων που περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες, προτιμήσεις αλλά και τάσεις μας παρέχει την ικανότητα να στοχεύσουμε συγκεκριμένο κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλουμε να προωθήσουμε.

Για παράδειγμα μια αρτοποιία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις διαφημίσεις στο facebook για να στοχεύσει άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον σε γλυκά και ζουν σε περιοχή κοντά στην επιχείρηση.  Είναι πολύ πιθανόν ένας επιχειρηματίας να μην έχει το χρόνο να ασχοληθεί ή να μην έχει τις τεχνικές γνώσεις ώστε η ενασχόληση του να είναι παραγωγική. Αν επιλέξετε ένα επαγγελματία όπως εμάς για να αναλάβει την διαχείριση του λογαριασμού σας στο facebook και την διαφήμιση σας σε αυτό θα απολαμβάνετε τα μέγιστα οφέλη σε ελάχιστο κόστος.

 

Πως το κάνουμε

 

Αυτό χρειάζεστε  για να ξεκινήσετε τη παρουσία σας στο facebook  είναι η  δική σας επαγγελματική σελίδα από την οποία θα ενημερώνετε το κοινό για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα εξαρχής.

 

Από την δημιουργία του επαγγελματικού λογαριασμού, στο στήσιμο του εικαστικό του, στην δημιουργία εντυπωσιακών εικαστικών banner για την διαφήμιση σας, στο στήσιμο της καμπάνιας με τις ορθότερες παραμέτρους στοχοποίησης ατόμων ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αγορών, ενώ ταυτοχρόνως θα σας προσφέρουμε την δυνατότητα να διαδοθείτε σε μεγαλύτερο κοινό διατηρώντας το υπάρχον fun base.

 

Αφεθείτε στα χέρια μας και απολαύσετε τους καρπούς των κόπων μας.

 

  • Αρχικά θα ορίσουμε τους επαγγελματικούς σας στόχους
  • Το δεύτερο βήμα είναι να δημιουργήσουμε ή να διαμορφώσουμε την ήδη υπάρχουσα σελίδα σας με φρέσκο και ελκυστικό τρόπο ώστε να προσελκύσουμε το στοχευμένο μας κοινό.
  • Ακολουθούν οι στοχευμένες διαφημίσεις  που είναι χτισμένες στα χαρακτηριστικά των πιθανών πελατών σας (ηλικία, περιοχή, προτιμήσεις και άλλα δημογραφικά στοιχεία)
  • Μελετώντας τα στατιστικά στοιχεία του λογαριασμού σας επιλέγουμε την ορθότερο είδος διαφήμισης  για να εκπροσωπηθούν οι στόχοι και η επιχείρηση σας.
  • Δημιουργούμε ελκυστικά εικαστικά που τραβούν την προσοχή
  • Προτείνουμε εικόνες, βίντεο και άλλο digital περιεχόμενο διαφορετικών καναλιών που βοηθούν να χτιστεί αλληλεπίδραση με το κοινό σας
  • Διατηρούμε την καμπάνια ενεργή για όσο καιρό αποφέρει οφέλη

 

Για να μάθετε περισσότερα για την διαφήμιση στο Facebook και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε, Επικοινωνήστε μαζί μας!

No Comments

Post A Comment