AGORAinfo | Display Advertising
975
post-template-default,single,single-post,postid-975,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Display Advertising

Display Advertising

Το display advertising αποτελεί ένα από τα πλέον διαδεδομένα και καθιερωμένα κανάλια διαδραστικής διαφήμισης.

 

Ενισχύστε την αναγνωρισημότητα του Brand σας (Brand Awareness), αυξήστε την επισκεψιμότητα της σελίδας σας και τις πωλήσεις σας!

 

Προκειμένου το διαφημιστικό μήνυμα να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε με διάφορους δημιουργικούς τρόπους τους διαθέσιμους προκαθορισμένους διαφημιστικούς χώρους (banner placements) σε ένα website.

 

Στόχος του display advertising δεν είναι τόσο η άμεση αύξηση των πωλήσεων ενός προϊόντος ή ενός website, αλλά η ενίσχυση της αναγνωρισημότητας του (brand awareness).

 

Οι σημαντικότεροι  παράγοντες για την επιτυχία μιας διαφημιστικής προβολής με banners είναι:

  1. Η σωστή επιλογή των μέσων που θα προβληθεί η διαφήμιση (στόχευση κοινού-προφίλ ιστοσελίδας)
  2. Η ποιότητα του δημιουργικού των διαφημιστικών banners (ελκυστικότητα εικόνας, άμεση πληροφορία)
  3. Η σωστή υποστήριξη της διαφημιστικής ενέργειας (συμππληρωματικές δράσεις όπως search marketing)

 

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη πως το interactive marketing είναι κυρίως ενα κανάλι direct response, και πως κάθε ενέργεια θα πρέπει να καταλήγει στην online αγορά κάποιου προϊόντος / υπηρεσίας ή στη συλλογή των στοιχείων επικοινωνίας του χρήστη. Η ίδια αντίληψη, θέλει την interactive διαφήμιση να μην μπορεί να εξυπηρετήσει στόχους όπως awareness, συναισθηματική εμπλοκή (engagement) και ψυχαγωγία, και άλλους στόχους που αφορούν στο χτίσιμο και την αναγνωρισιμότητα μιας μάρκας.

 

Το display advertising είναι ιδανικό για να χτίσετε την μάρκα σας και να διαδώσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και αυτό όπως είναι φυσικό με την σειρά του οδηγεί σε πωλήσεις.

 

Αυτό που πετυχαίνουμε με τις display campaigns είναι

  • να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον
  • να κρατήσουμε τη προσοχή
  • να δημιουργήσουμε εμπιστοσύνη
  • να προσκαλέσουμε δράση

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε για το σχεδιασμό του δικού σας media plan;

 

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή websites και media agencies, που εκπροσωπούν έναν πολύ μεγάλο αριθμό portals στην ελληνική και διεθνή αγορά. Έτσι μπορούμε να επιλέγουμε κάθε φορά το καταλληλότερο για τη δική σας προβολή.

 

Γνωρίζουμε πως πρέπει να είναι ένα σχεδιασμένο ένα διαφημιστικό banner για να προβάλει καλύτερα το μήνυμα σας και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα σας.

 

Προσεγγίζουμε την online προβολή σας συνολικά και να σας κατευθύνουμε στα μέσα που κρίνουμε ότι θα είναι πιο αποδοτικά για την επιχείρηση σας. Δεν κάνουμε αποκλειστικά display advertising αλλά υποστηρίζουμε όλους τους σύγχρονους τρόπους online προβολής ( Διαφημίσεις σε Google και Facebook, Email Marketing, Mobile Marketing, Viral Marketing κλπ).

 

Μετράμε την απόδοση κάθε διαφημιστικής σας ενέργειας και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα με διαφάνεια. Έχουμε εμμονή με την αποτελεσματικότητα αυτών που σας προτείνουμε και θέλουμε να γνωρίζετε κάθε φορά πως αξιοποιείται το διαφημιστικό σας budget.

 

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας, όποιοι και αν είναι αυτοί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθουμε περισσότερα για εσάς.

No Comments

Post A Comment