AGORAinfo | Conversion Optimization
971
post-template-default,single,single-post,postid-971,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Conversion Optimization

Conversion Optimization

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να έχει εκατοντάδες επισκέψεις καθημερινά αλλά αν δεν οδηγούν σε αγορές, τι αξία έχουν;

 

Η βελτιστοποίησης των Conversion* (μετατροπών) είναι η διαδικασία μέσω της οποίας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε το ποσοστό των επισκεπτών που θα γίνουν οι επόμενοι καταναλωτές σας. Πολλές ιστοσελίδες έχουν χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά αλλά καμία αγορά. Αν δεν σκέφτεστε να συμπεριλάβετε το conversion optimization στο digital μάρκετινγκ σας τότε απλά «χαλάτε» τους πόρους σας.

 

Εμείς στη Agorainfo.Net στοχεύουμε να μετατρέψουμε κάθε μοναδικό επισκέπτη σας σε πιθανό πελάτη.

 

Ακόμα και το πιο μικρό βήμα βελτίωσης  του ποσοστού των Conversion* σας, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις σας είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα.

 

Η βελτιστοποίηση των Conversion* προσφέρει άπειρα οφέλη στις ιστοσελίδες καθώς αυξάνει την αλληλεπίδραση μεταξύ της ιστοσελίδας και του επισκέπτη αναγκάζοντας τον να μάθει περισσότερα για τον προϊόν ή την υπηρεσία σας.

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της βελτιστοποίησης των conversion* είναι:

 

  • Περισσότερο διαδραστικοί πελάτες, που οδηγούνται σε αγορές
  • Δυνατή παρουσία της εταιρική σας ταυτότητα στην ιστοσελίδα
  • Εύκολα αναγνώσιμο, κοινοποιήσιμο και κατανοητό περιεχόμενο που ελκύει επισκέπτες
  • Γρηγορότερα ανταποκρίσιμες σελίδες, το οποίο βοηθά στην εμπειρία του χρήστη και τοSEO
  • Μοναδικές μέθοδοι και στρατηγικές που τραβούν την προσοχή των επισκεπτών.

 

Πως το κάνουμε

 

Αρχικά, σας παρέχουμε μια συνολική εκτίμηση της ιστοσελίδας σας και μετά προσεκτικά σημειώνουμε τα μέρη που εμποδίζουν τα conversions. Το επόμενο βήμα είναι οι προτάσεις αντικατάστασης τους με boost conversions όπως call to action.

 

Δεν τοποθετούμε τυχαία τα call to action αλλά σε στρατηγικά σημεία ώστε κάθε επισκέπτης να έχει πρόσβαση σε αυτά καθ όλη την παραμονή του και εξερεύνηση στην ιστοσελίδα.

 

Αφαιρούμε όλους τους αχρείαστους περισπασμούς. Έτσι τα σημαντικά σημεία του site λαμβάνουν τον κατάλληλο χώρο και τη θέση που τους αρμόζει ώστε να τραβούν την προσοχή των επισκεπτών και να τους μετατρέπουν σε αγοραστές.

 

Ελέγχουμε την κάθε σελίδα ξεχωριστά για να βεβαιωθούμε ότι σε όλες υπάρχει συνοχή και η εταιρική ταυτότητα σας είναι παρούσα και ότι η καθεμία ξεχωριστά περνάει το σωστό μήνυμα στον καταναλωτή.

Επιπλέον, αυξάνοντας το περιεχόμενο αυξάνουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις υπηρεσίες σας.

 

Με αυτόν τον τρόπο σας παραδίδουμε ένα πλήρως λειτουργικό και παραγωγικό conversion optimization που χωρίς καμία αμφιβολία θα φέρει πωλήσεις.

 

* Conversion (μετατροπή) είναι η επιθυμητή ενέργεια που εκτελεί ένας επισκέπτης πάνω στη σελίδα μας.

No Comments

Post A Comment